-->Понеділок, 29.04.2024, 17:17

Шашки в Україні

Меню сайту
 
Федерація шашок
 
Законодавство
 
Шашки в світі
 
Композиція


 
Нова література














Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Конференція Федерації шашок України
Конференція Федерації шашок України
06:59

У суботу, 19.10.2013, у приміщенні Міністерства молоді та спорту України відбулась звітно-виборча Конференція Федерації шашок України.

 

 

В роботі Конференції взяли участь провідні тренери штатних збірних команд України з неолімпійських видів спорту Стадніков Ю.М., Лавер П.І. та Кравець П.П., які поінформували делегатів про взаємодію між ними та ФШУ за звітний період, надали корисну інформацію та відповіли на питання делегатів.

 

Потім учасники Конференції заслухали звіти Президента, першого віце-президента, віце-президентів, відповідального секретаря, голів Казначейської комісії та Тренерської ради.

Перейшли до виборів Президента ФШУ. Одноголосно на новий термін було обрано Яценка А.В.

Яценко А.В. запропонував оновити Президію ФШУ, включивши до її складу Бройтмана Л.Г., який має очолити напрямок взаємодії із засобами масової інформації.

Делегати одноголосно проголосували за обрання Президії ФШУ у складі:

 

президент – Яценко Анатолій Васильович,

перший віце-президент – Уріх Євгеній Йосипович,

віце-президенти: Шовкопляс Іван Федорович, Жук Віталій Макарович, Ільницький Іван Миколайович, Балтажи Костянтин Георгійович, Бройтман Леонід Григорович;

голова Тренерської Ради - Шустер Михайло Якович;

відповідальний секретар – Захарченко Михайло Миколайович;

ревізор – Щербатюк Андрій Миколайович.

 В пункті "Різне" порядку денного, гість Конференції мс Кадніков Є.О. (АР Крим) озвучив побажання щодо визнання в якості однієї з дисциплін гри в шашки його винаходу – шашок на 81-клітинній дошці, які автор називає "українські шашки". Автору було роз’яснено, що для того, аби дане питання було винесено на засідання Президії ФШУ, необхідно, аби не менше, ніж у 14 регіонах України були проведені відповідні чемпіонати з гри в «українські шашки». Також було вирішено провести вивчення думок шашкістів, тренерів та інших фахівців з шашок відносно «українських шашок» та доцільності їх розвитку шляхом відповідного обговорення на сайті «Укршашки».

 

Наприкінці засідання учасники Конференції прийняли резолюції:

 

1.    Доручити Президії ФШУ просування пропозиції  президента ФШУ Яценка А.В. щодо встановлення та святкування на державному та міжнародному рівнях 20 липня кожного календарного року Міжнародного дня інтелектуальних ігор.

2.    Доручити Президії ФШУ просування концепції, розробленої президентом ФШУ Яценком А.В., щодо створення національних, континентальних та міжнародного інтеллімпійських комітетів, які б опікувалися на відповідних рівнях усіма інтелектуальними видами спорту, визнаних у відповідних країнах та світі.

 

М.М.Захарченко,

відповідальний секретар ФШУ

Переглядів: 1037 | Додав: bos | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 bayern1982  
0
Извините за 6 одинаковых сообщений, просто при наборе кода указывалось, что он неправильный, вот я 6 раз и перенабирал.

1 bayern1982  
0
Это всё, конечно, замечательно. Но хотельсь бы также на сайте "заслухати звіти Президента, першого віце-президента, віце-президентів, відповідального секретаря, голів Казначейської комісії та Тренерської ради". Протокол вели хоть какой-нибудь?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Вітаємо!



Форма входу
 
Друзі сайту





 

Copyright MyCorp © 2024

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz